Quina és la vostra situació en relació a la COVID-19?


01

Tenc símptomes compatibles amb la COVID

Els símptomes de la COVID-19 són d’inici sobtat i els més comuns són els següents:  febre, tos, sensació de falta d’aire o dificultat per respirar, mal de coll, pèrdua de l’olfacte o del gust, dolors musculars, diarrea, mal de cap, cansament.

Què heu de fer?
 • Aïllau-vos, quedau a casa i no rebeu visites

  La majoria de persones amb COVID-19 presenten símptomes lleus i es recuperaran a casa sense necessitat de rebre atenció sanitària. Si teniu sensació de falta d’aire o percepció de gravetat per qualsevol altre símptoma telefonau al 061.

 • Feis-vos una prova diagnòstica

  On us podeu fer una prova diagnòstica?

  • Al Servei de Salut actualment es fan tests ràpids d’antígens. Podeu demanar cita a covid.ibsalut.es/gestio
  • A centres sanitaris privats, pagant la tarifa corresponent (*)
  • A les farmàcies adherides al conveni amb el Servei de Salut, pagant la tarifa corresponent. Els autotests fets amb supervisió a la farmàcia es consideren vàlids per sol·licitar la baixa laboral. També hi podreu demanar el justificant amb el resultat de la prova. Consultau la llista de farmàcies adherides al conveni amb el Servei de Salut (*)

  (*)IMPORTANT: El Servei de Salut és responsable d'emetre les baixes laborals, per la qual cosa només reconeix les proves fetes o supervisades per professionals sanitaris en centres privats que li transmeten periòdicament els resultats pels procediments acordats així com a les farmàcies adherides al conveni específic.

  Els tests d'antígens d'autodiagnòstic fets a casa serveixen per confirmar que teniu la malaltia, però no s'accepten per tramitar la baixa laboral.   Podeu sortir de casa per fer-vos la prova seguint les mesures de prevenció i utilitzant preferiblement una mascara FPP2. Evitau utilitzar el transport públic.  
   
  Fins que no en sapigueu el resultat heu d’estar aïllat a casa. 
   02

Tenc una prova diagnòstica de COVID-19 amb resultat positiu

Actualment, un resultat positiu d'una prova d’antigens 
autodiagnòstica de COVID-19 també confirma la malaltia. 


Tanmateix, si necessitau una baixa laboral és necessari que compteu amb una prova diagnòstica positiva realitzada o supervisada per un professional sanitari.

Què heu de fer?
 • Aillau-vos, quedau a casa i no rebeu visites

  Quant de temps heu d'estar aïllat?


  Aïllau-vos un mínim de 7 dies des que comenceu a tenir símptomes i fins que hagin passat almenys tres dies després que acabin. 


  Si no teniu símptomes heu d'estar aïllat 7 dies des del dia que us vàreu fer el test amb resultat positiu. 


  Quan podeu finalitzar l’aïllament? 


  En aquests moments d’incidència elevada, el Servei de Salut no contactarà amb tothom per comunicar la finalització de l’aïllament.

  • Si heu tingut símptomes, podeu acabar l’aïllament després de 7 dies si sou asimptomàtic i en fa almenys 3 que no teniu símptomes.  
  • Si no teniu símptomes podeu finalitzar l’aïllament 7 dies després del resultat positiu del vostre test. 

  Després del període d'aïllament de 7 dies i, fins als 10 dies posteriors a l'inici de símptomes o a la data de diagnòstic en els casos asimptomàtics, les persones positives han d'extremar les precaucions i reduir tot el possible les interaccions socials duent constantment la màscara. Especialment, cal evitar el contacte amb persones vulnerables.


  Com heu de fer l'aïllament?


  • No sortiu de ca vostra fins que no hagueu acabat l’aïllament.

   - No aneu a la feina, a l'escola o a llocs públics. No aneu  en transport públic ni taxis.
   - Feis feina des de casa si podeu i us trobau bé. 
  • No podeu rebre visites. Si us és urgent parlar amb algú amb qui no conviviu, telefonau-li o contactau-hi per altres mitjans. Si necessitau ajuda amb les compres, us la poden deixar a la porta.

  • Si sou mare lactant, és aconsellable mantenir la lactància materna. En tot cas, heu de dur una màscara posada quan estigueu a prop de l’infant i us heu de rentar bé les mans abans de tocar-lo.

  • Si conviviu amb altres persones és especialment important evitar el contacte amb persona que tinguin un major risc d’emmalaltir greument a causa de la COVID-19 (com persones de 70 anys o més, embarassades o persones amb un sistema immunològic debilitat).

  • Procurau estar a una habitació d’ús individual, amb la porta tancada.

  • Evitau sortir de l’habitació, i manteniu l’habitació ventilada i amb la porta tancada (intentau fer activitats que us entretinguin com llegir, escoltar la ràdio, escoltar música, mirar la televisió, navegar per internet, etc.).

  • Evitau usar espais compartits (com la cuina) al mateix temps que altres persones. Feis els àpats dins la vostra habitació. 
   Heu de dur una màscara quan estigueu en espais compartits 

  • Ventilau els espais: obriu les finestres tant de l'habitació on sou com dels espais compartits tant com sigui possible. 

  • Utilitzau un bany d’ús exclusiu. Si no és possible, utilitzau el bany després de la resta de convivents i feis netes les superfícies que heu tocat cada vegada que l'empreu. 

  • Netejau els objectes i superfícies que toqueu sovint (com manetes de portes, claus de llum i telèfons) amb els productes de neteja habituals. 

  • No compartiu tovalloles, incloses les tovalloles de mà, ni pedaços de cuina. 

  • Rentau-vos les mans amb aigua i sabó sovint, durant almenys 20 segons. Utilitzau gel desinfectant per a mans si no hi ha aigua i sabó disponibles. 

  • Tapau-vos la boca i el nas amb un mocador de paper (no directament amb les mans) en tossir o esternudar. Tirau els mocadors usats a la paperera immediatament i rentau-vos les mans després. 

 • Informau els vostres contactes estrets

  És contacte estret qui hagi estat amb una persona diagnosticada de COVID-19 sempre que es compleixin aquestes dues condicions:

  • Haver-hi estat a menys de 2 metres durant més de 15 minuts (seguits o acumulats en 24 hores). 
  • Haver-hi estat durant el període comprès entre els dos dies anteriors a l’inici dels símptomes o de la prova diagnòstica positiva i el final de l’aïllament. 

  Informau els vostres contactes estrets que us heu contagiat i enviau-los l'enllaç covid.ibsalut.es/gestio, perquè responguin un qüestionari d’autorastrejament i s’autocitin per a una prova diagnòstica si és necessari. 

 • Vigilau els símptomes

  La majoria de les persones amb resultat positiu de COVID-19 presenten símptomes lleus i NO requereixen atenció sanitària. 

  Algunes persones tenen més risc de gravetat o de mala evolució, especialment: les persones majors de 70 anys, embarassades, persones amb immunodepressió i les no vaccinades. Si es registren com a persones més vulnerables se'ls farà un seguiment clínic telefònic per part d'un professional sanitari. 
   
  Les persones (de totes les edats) amb altres tipus de malalties com hipertensió arterial, obesitat, malaltia respiratòria crònica, diabetis, malaltia neurològica crònica, malaltia cardíaca, insuficiència renal, entre d'altres, han de vigilar amb molta atenció l’aparició de símptomes. 

   
  Si els símptomes empitjoren o us preocupen, telefonau a INFOCOVID 900 100 971
   
  Si us falta l'aire, teniu sensació de gravetat o febre per damunt de 38ºC durant més de 4 o 5 dies, contactau amb el Servei d’Atenció Mèdica Urgent 061.

 • Registre per al seguiment clínic de persones vulnerables davant la COVID-19

  En moments d'elevada incidència de la malaltia, es prioritza el seguiment clínic de les persones considerades vulnerables. Si pertanyeu a un dels grups següents, sol·licitau que us facin un seguiment a covid.ibsalut.es/gestio i un professional sanitari us telefonarà. 


  Grups vulnerables:

  • Persones no vaccinades o amb la pauta incompleta. Es considera pauta completa:
   • Dues dosis del mateix vaccí (pauta homòloga): Pfizer, Moderna o Vaxzevria (AstraZeneca)
   • Dues dosis de diferents vaccins (pauta heteròloga). Per exemple, AstraZeneca i Pfizer
   • Una dosi de Janssen
   • Una dosi de qualsevol vaccí en persones de fins a 65 anys que van ser vaccinades després d'haver passat la infecció per SARS-CoV-2
  • Persones majors de 70 anys
  • Dones embarassades
  • Persones de qualsevol edat immunodeprimides o en tractament amb fàrmacs immunosupressors
  • Persones de qualsevol edat amb malalties d'alt risc: receptors de trasplantament d'òrgan sòlid o de meduŀla òssia, persones en tractament amb hemodiàlisi o diàlisi peritoneal, persones en tractament amb quimioteràpia o radioteràpia, fibrosi quística, síndrome de Down
 • Si necessitau baixa laboral

  1. Si teniu una prova d'antígens d'autodiagnòstic feta a casa, per sol·licitar la baixa laboral us heu de fer prèviament una prova diagnòstica supervisada per personal sanitari. Us la podeu fer als llocs següents:

  • Al Servei de Salut actualment es fan tests ràpids d’antígens. Podeu demanar cita a covid.ibsalut.es/gestio
  • A centres sanitaris privats, pagant la tarifa corresponent (*)
  • A les farmàcies adherides al conveni amb el Servei de Salut, pagant la tarifa corresponent. Els autotests fets amb supervisió a la farmàcia es consideren vàlids per sol·licitar la baixa laboral. També hi podreu demanar el justificant amb el resultat de la prova. Consultau la llista de farmàcies adherides al conveni amb el Servei de Salut (*)

  (*)IMPORTANT: El Servei de Salut és responsable d'emetre les baixes laborals, per la qual cosa només reconeix les proves fetes o supervisades per professionals sanitaris en centres privats que li transmeten periòdicament els resultats pels procediments acordats així com a les farmàcies adherides al conveni específic.

  Els tests d'antígens d'autodiagnòstic fets a casa serveixen per confirmar que teniu la malaltia, però no s'accepten per tramitar la baixa laboral. 


  2. Ja teniu una prova feta o supervisada per un professional sanitari: accediu a covid.ibsalut.es/gestio per sol·licitar la baixa laboral. Una vegada enviada la sol·licitud rebreu un correu electrònic que us pot servir com a justificant per a la vostra empresa.


  Una vegada tramitada la sol·licitud de la baixa, rebreu una notificació al mòbil per SMS amb l’autorització o la denegació d'aquesta. Si s’autoritza la baixa, us en comunicaran la data d’inici i de final.                                                   

  Els funcionaris mutualistes (MUFACE, MUGEJU, ISFAS) no han de sol·licitar la baixa per aquesta web. Han de continuar demanant-la com ho fan habitualment.03

He estat en contacte amb una persona amb COVID-19 i no tenc cap símptoma compatible

Sou contacte estret si heu compartit espai amb una persona amb la COVID-19 a menys de 2 metres de distància, durant més de 15 minuts, sense protecció i des de les 48 hores prèvies a l’inici dels símptomes. Si la persona de la qual sou contacte no ha tingut símptomes, es tindran en compte les 48 hores prèvies a la realització de la prova diagnòstica.

Què heu de fer?
Tenc la pauta completa de vaccinació o he passat la COVID-19 fa menys de 6 mesos
 • Extremau les precaucions - NO heu de fer quarantena

  Si sou contacte estret i teniu la pauta completa de vaccinació o heu passat la COVID-19 fa menys de 180 dies, independentment de l’edat que tingueu, no heu de fer quarantena.

  Tanmateix, durant els 10 dies posteriors al darrer contacte amb la persona amb la COVID-19, heu de reduir tant com pugueu les interaccions socials i extremar les precaucions:   

  • No podeu estar en contacte amb persones vulnerables a la COVID-19.  

  • No viatgeu.  

  • Duis una màscara quirúrgica o, preferiblement FFP2, que us tapi el nas i boca en les interaccions personals; tanmateix, us podeu relacionar en espais a l’aire lliure o ben ventilats. 

  • No aneu a llocs on hi hagi molta gent. 

 • Vigilau els vostres símptomes

  Vigilau si apareixen símptomes compatibles amb la malaltia durant els 10 dies posteriors al contacte amb la persona diagnosticada de COVID-19 (febre, tos, sensació de falta d’aire o dificultat per respirar, mal de coll, pèrdua de l’olfacte o del gust, dolors musculars, diarrea, mal de cap, cansament.)

  Si desenvolupau algun d’aquests símptomes  i no us heu fet una prova de diagnòstic o us vareu fer una i va ser negativa seguiu les indicacions de l’apartat 1 d’aquesta web.

 • Feis-vos una prova diagnòstica si sou una persona vulnerable o pertanyeu als grups indicats

  Demanau cita per fer-vos una prova diagnòstica entre els 3 i els 5 dies del darrer contacte amb una persona positiva de COVID, preferentment si pertanyeu a un dels grups següents:


  1. Persones vulnerables:

  • Persones majors de 70 anys
  • Dones embarassades
  • Persones de qualsevol edat immunodeprimides 
  • Persones de qualsevol edat amb malalties d'alt risc: receptors de trasplantament d'òrgan sòlid o de médula òssia, persones en tractament amb hemodiàlisi o diàlisi peritoneal, persones en tractament amb quimioteràpia o radioteràpia, fibrosi quística, síndrome de Down.

  2. Persones cuidadores d’una persona considerada vulnerable enfront de la COVID-19 (veure punt 1) 

  3. Convivents d’una persona positiva per COVID-19

  4. Persones que treballen a centres sanitaris i sòciosanitaris


  On us podeu fer una prova diagnòstica?

  • Al Servei de Salut actualment es fan tests ràpids d’antígens. Podeu demanar cita a covid.ibsalut.es/gestio
  • A centres sanitaris privats, pagant la tarifa corresponent (*)
  • A les farmàcies adherides al conveni amb el Servei de Salut, pagant la tarifa corresponent. Els autotests fets amb supervisió a la farmàcia es consideren vàlids per sol·licitar la baixa laboral. També hi podreu demanar el justificant amb el resultat de la prova. Consultau la llista de farmàcies adherides al conveni amb el Servei de Salut (*)

  (*)IMPORTANT: El Servei de Salut és responsable d'emetre les baixes laborals, per la qual cosa només reconeix les proves fetes o supervisades per professionals sanitaris en centres privats que li transmeten periòdicament els resultats pels procediments acordats així com a les farmàcies adherides al conveni específic.

  Els tests d'antígens d'autodiagnòstic fets a casa serveixen per confirmar que teniu la malaltia, però no s'accepten per tramitar la baixa laboral. 


No estic vaccinat ni he passat la COVID-19 fa menys de 6 mesos
 • Heu de fer quarantena a casa

  Qui ha de fer quarantena? 

  • Els contactes estres no vaccinats o vaccinats amb pauta incompleta 
  • Els contactes estrets no vaccinats que fa més de 6 mesos que han passat la COVID-19 
    

  Quant de temps heu de fer quarantena? 
   
  La durada de la quarantena serà de 7 dies sempre que no desenvolupin símptomes durant aquest període. A més, en els últims 10 dies després de l'últim contacte hauran d'extremar les mesures de protecció (utilització de mascareta, limitació del nombre de contactes socials...). 
   
  Quan puc finalitzar la quarantena? 
   
  En aquests moments d’elevada incidència el Servei de Salut no contactarà amb totes les persones per comunicar la finalització de la quarantena
  Si no heu desenvolupat símptomes podeu finalitzar la quarantena 7 dies després de l’últim contacte amb la persona amb COVID-19.  

  Recordau que si us feis una prova durant la quarantena i aquesta és negativa, no vol dir que pugueu finalitzar o escurçar el temps de la quarantena.  

  Durant la quarantena 

  • Romaneu en el vostre domicili, preferiblement una habitació d’us individual, durant els 7 dies posteriors al darrer contacte amb el cas positiu de COVID-19. 
  • Quedau la major part del temps dins l’habitació, preferentment amb la porta tancada (mirau de realitzar activitats que us entretinguin com llegir, dibuixar, escoltar la ràdio, escoltar música, veure televisió, navegar per internet, etc).   
  • Quedau la major part del temps dins l’habitació, preferentment amb la porta tancada (mirau de realitzar activitats que us entretinguin com llegir, dibuixar, escoltar la ràdio, escoltar música, veure televisió, navegar per internet, etc). 
  • Vigilau si desenvolupau símptomes  
  • Ventilau els espais. 
  • Sortiu de casa només si és imprescindible; en aquest cas, duis sempre ben posada una màscara quirúrgica o preferiblement FFP2, extremau les mesures de seguretat, manteniu la distància de seguretat amb altres persones (dos metres) i rentau-vos les mans sovint.
  • Si la persona que es quarantena és un menor, els adults responsables del han d’estar localitzables durant tot aquest temps.

  A més, durant els 3 dies posteriors a la quarentena, heu de reduïr tant com pugueu les interaccions socials i extremar les precaucions
   

  • No esteu en contacte amb persones vulnerables a la COVID-19. 
  • Duis una màscara quirúrgica o, preferiblement FFP2, cubrint nas i boca en les interaccions personals; tanmateix, relacionau-vos en espais a l’aire lliure o ben ventilats.
  • No acudiu a llocs multitudinaris.  
 • Vigilau els vostres símptomes

  Vigilau si apareixen símptomes compatibles amb la malaltia durant els 10 dies posteriors al contacte amb la persona diagnosticada de COVID-19 (febre, tos, sensació de falta d’aire o dificultat per respirar, mal de coll, pèrdua de l’olfacte o del gust, dolors musculars, diarrea, mal de cap, cansament.) Si desenvolupau algun d’aquests símptomes i no us heu fet una prova de diagnòstic o us en vàreu fer una i va ser negativa, seguiu les indicacions de l’apartat 1 d’aquesta web.

 • Feis-vos una prova diagnòstica si sou una persona vulnerable o pertanyeu als grups indicats

  Demanau cita per fer-vos una prova diagnòstica entre els 3 i els 5 dies del darrer contacte amb una persona positiva de COVID, preferentment si pertanyeu a un dels grups següents:


  1. Persones vulnerables:

  • Persones majors de 70 anys
  • Dones embarassades
  • Persones de qualsevol edat immunodeprimides 
  • Persones de qualsevol edat amb malalties d'alt risc: receptors de trasplantament d'òrgan sòlid o de médula òssia, persones en tractament amb hemodiàlisi o diàlisi peritoneal, persones en tractament amb quimioteràpia o radioteràpia, fibrosi quística, síndrome de Down.

  2. Persones cuidadores d’una persona considerada vulnerable per a la COVID-19 (veure punt 1)

  3. Convivents d’una persona positiva per COVID-19

  4. Persones que treballen a centres sanitaris i sòciosanitaris  On us podeu fer una prova diagnòstica?

  • A IBSALUT actualment s’estan fent test ràpids d’antígens, podeu demanar cita a covid.ibsalut.es/gestio
  • A centres sanitaris privats,  abonant la tarifa corresponent (*)
  • A les farmàcies adherides al conveni amb l'IBSALUT abonant la tarifa corresponent. Els autotests fets amb supervisió a la farmàcia es consideren vàlids per sol·licitar la baixa laboral, també podreu demanar el justificant amb el resultat de la prova. Consultau la llista de farmàcies adherides al conveni amb l'Ibsalut (*)

  (*)IMPORTANT: El Servei de Salut és responsable d'emetre les baixes laborals, per la qual cosa només reconeix les proves fetes o supervisades per professionals sanitaris en centres privats que li transmeten periòdicament els resultats pels procediments acordats així com a les farmàcies adherides al conveni específic.

  Els test d'antígen d'autodiagnòstic fets a casa serveixen per confirmar que teniu la malaltia, però no s'accepten per tramitar la baixa laboral.

 • Si necessitau baixa laboral

  1. Si teniu una prova d'antígens d'autodiagnòstic feta a casa, per sol·licitar la baixa laboral us heu de fer prèviament una prova diagnòstica supervisada per personal sanitari. Us la podeu fer als llocs següents:

  • Al Servei de Salut actualment es fan tests ràpids d’antígens. Podeu demanar cita a covid.ibsalut.es/gestio
  • A centres sanitaris privats, pagant la tarifa corresponent (*)
  • A les farmàcies adherides al conveni amb el Servei de Salut, pagant la tarifa corresponent. Els autotests fets amb supervisió a la farmàcia es consideren vàlids per sol·licitar la baixa laboral. També hi podreu demanar el justificant amb el resultat de la prova. Consultau la llista de farmàcies adherides al conveni amb el Servei de Salut (*)

  (*)IMPORTANT:El Servei de Salut és responsable d'emetre les baixes laborals, per la qual cosa només reconeix les proves fetes o supervisades per professionals sanitaris en centres privats que li transmeten periòdicament els resultats pels procediments acordats així com a les farmàcies adherides al conveni específic.

  Els tests d'antígens d'autodiagnòstic fets a casa serveixen per confirmar que teniu la malaltia, però no s'accepten per tramitar la baixa laboral. 


  2. Ja teniu una prova feta o supervisada per un professional sanitari: accediu a covid.ibsalut.es/gestio per sol·licitar la baixa laboral. Una vegada enviada la sol·licitud rebreu un correu electrònic que us pot servir com a justificant per a la vostra empresa.


  Una vegada tramitada la baixa, rebreu una notificació al mòbil per SMS amb l’autorització o la denegació d'aquesta. Si s’autoritza la baixa, us en comunicaran la data d’inici i de final.                                                   

  Els funcionaris mutualistes (MUFACE, MUGEJU, ISFAS) no han de sol·licitar la baixa per aquesta web. Han de continuar demanant-la com ho fan habitualment.


Pròximament oferirem informació sobre els protocols de contactes estrets a centres educatius
Contactes estrets de centres educatius
 • Personal i alumnat de 12 anys i més

  El personal docent i no docent i l'alumnat de 12 anys i més han de seguir les recomanacions de contactes estrets de la població general explicades en els apartats anteriors.

 • Alumnat d'educació infantil i primària

  Quan a una aula hi hagi 5 o més casos positius o l'equivalent al 20% del grup, en un període màxim de 7 dies, el centre ho comunicará a les autoritats sanitàries perquè determinin si el grup ha de fer quarantena. 
   
  L'alumnat d'educació infantil i primària assimptmàtic no ha de fer quarantena ni prova diagnòstica, excepte els que estiguin immunodeprits.  

 • Alumnat de centres d’educació especial

  En els centres d'educació especial, quan hi hagi un cas positiu el centre ho comunicará a les autoritats sanitàries perquè determinin si el grup ha de fer quarantena.

 • Quan han de fer quarantena els alumnes i el personal dels centres educatius?

  Si l’alumne o el personal del centre conviuen a casa amb un cas positiu han de fer quarantena en els següents casos:

  • No vaccinats o vaccinats amb pauta incompleta 
  • No vaccinats que fa més de 6 mesos que han passat la COVID-19  
      

  La durada de la quarantena serà de 7 dies sempre que no desenvolupin símptomes durant aquest període. A més, en els últims 10 dies després de l'últim contacte hauran d'extremar les mesures de protecció (utilització de mascareta, limitació del nombre de contactes socials).   Consultau tota la informació sobre la quarantena a l’apartat de contactes estrets no vaccinats. 04

Tenc una prova diagnòstica amb resultat negatiu

Què heu de fer?
 • Si teniu símptomes compatibles amb la COVID-19

  És possible que el resultat sigui un fals negatiu, és a dir, que tengueu la COVID-19 malgrat que la prova hagi estat negativa. Si teniu símptomes compatibles repetiu la prova passades entre 24 i 48 hores, especialment si heu estat en contacte amb una persona positiva.

  Si els símptomes persisteixen i la prova és negativa podria tractar-se d’un altre problema de salut. En cas de dubte consultau amb un professional sanitari.

 • Si no teniu símptomes de COVID-19, però sou contacte estret

  És probable que no estigueu infectat, però encara podeu desenvolupar la malaltia.

  Si no teniu la pauta completa de vaccinació heu d'acabar la quarantena (7 dies)

  Si els símptomes es desenvolupen durant la quarantena domiciliària:

  • Heu de fer-vos una prova diagnòstica
  • Aillau-vos, quedau a casa i no rebeu visites
 • Si no teniu símptomes de COVID-19 i no sou contacte estret

  No cal que faceu quarantena.


En el cas de falta d’aire o sensació de gravetat, telefonau al 061

Què és el vaccí i perquè m'hauria de vaccinar?

Cita per a la vaccinació contra la COVID-19

Vaccinació contra la COVID-19 en xifres


Telèfon InfoVacuna COVID: 971211999

Telefonau-hi si teniu dubtes sobre la vaccinació contra la COVID-19

Personal administratiu us assessorarà sobre la vaccinació contra la COVID-19
Horari d'atenció: de dilluns al dissabte, de 7 a 21 hores. Diumenge i festius, de 8 a 21 hores.


Continuau prenent les mesures per protegir-vos de la COVID-19

Vaccinau-vos contra la COVID-19, emprau màscara, manteniu la distància d’almenys 2 metres, evitau multituds, rentau-vos les mans sovint i ventilau els espais.